Velkommen til et smakfullt, totalrestaurert hyttetun fra 1700 tallet med alle fasiliteter midt i tureldorado på Sunnmøre. Uante turmuligheter med Trollstigen og Geiranger og kjente fotturer til Lauparen og Ansokhornet i umiddelbar nærhet. For de mer klatrevante frister Sunnmørsalpene med  Slogen, Kvitegga, Kolåstinden eller Nordre Sætretinden innenfor nær rekkevidde.

Helt siden 1800-tallet har de intime og litt bortgjemte fjell- og fjordbygdene på Sunnmøre vært en lekegrind for kongelige, keisere, kulturelite og annet fint folk.
Hverdagslivet for de lokale bøndene bød på andre gleder og utfordringer: På Framgarden i Stordalen kan du nå bo som en «keiser», men i de historiske og autentiske omgivelsene til den lokale vestlandsbonden. Vi tilbyr en reise tilbake i tid med utsøkt mat og god komfort. Gården ligger et steinkast fra Storelva som gir en god mulighet for å få årets laks på kroken.

Stordal ligger midt mellom Ålesund, Geiranger, Molde og Trollstigen og er dermed et perfekt sted å bo dersom du skal utforske de forskjellige turistattraksjonene i området.

Gårdene på Jøsvoll bestod på 1800-tallet av fire tun. I dag står det bare to tilbake: Ystegarden og Framgarden. Blåtind kan tilby opphold og overnatting på sistnevnte. Nyt livet blant de de gamle husene eller benytt de verneverdige bygningene som springbrett til å oppleve de store severdighetene og aktivitetene i området: Geiranger, Trollstigen, Ålesund, Gudbrandsjuvet, fiske, rafting osv. Framgarden kan tilby laksefiske i den kjente Stordalselven som går forbi tunet

Framgarden var svært forfallen, men i 2006, etter flere års renovering, var den tilbake i gammel prakt og mottok Godt vern-prisen på Sunnmøre. Denne prisen ble opprettet i 1984 som et samarbeid mellom Fortidsminneforeningens avdeling på Sunnmøre og landsdelsavisen Sunnmørsposten.