Vinsmaking med sommertapas

Vi vil gjerne presentere vår flotte sommelier Anastasia og fantastiske kokk Edgaras i forbindelse med en kveld med vinsmaking og smakfulle tapasretter.

Anastasia er fransk og utdannet vinprodusent og sommelier. Hun har jobbet på flere vingårder på New Zealand, Østerrike og i Frankrike. I tillegg har hun flere års erfaring som sommelier på franske restauranter. Hun er nå på Blåtind Boutique Hotel for å holde vinsmakinger og finne den perfekte vinen til dagens middag.

Med sine 26 år har Edgaras en imponerende cv. Han har jobbet på flere høytstående restauranter og kom til finalen i Best Chef Dubai 2018. Nå er han på Blåtind Boutique Hotel for å gi våre gjester uforglemmelige matopplevelser.

Dette blir en lærerik kveld med god vin, god mat og god stemning!

Dersom været holder blir det vinsmaking ute i hagen!

Det er satt av begrensede plasser pga covid-restriksjoner.

Internett billettsalg for dette arrangementet er stengt.